Προγράμματα Εθελοντικής Δασοπροστασίας 2012

Η Καλλιστώ διοργανώνει για έκτη χρονιά προγράμματα εθελοντικής δασοπροστασίας. Για ακόμα μία χρονιά σας καλούμε να συμμετέχετε ενεργά στα προγράμματα αυτά κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Για το καλοκαίρι του 2012, θα υλοποιηθούν δύο διαφορετικά προγράμματα που θα αφορούν σε δύο περιοχές: Θεσσαλονίκη (περιαστικό δάσος Σέιχ Σου) και Καστοριά (Ορεινός όγκος Γράμμου) , ενώ παράλληλα τα προγράμματά μας εμπλουτίζονται και με νέες δράσεις. 

Πέρα από την επόπτευση των περιοχών αυτών και την πρόληψη από τις πυρκαγιές, τα προγράμματα θα εστιάσουν και σε άλλες δράσεις, όπως είναι η καταγραφή και ο καθαρισμός μονοπατιών, η ενημέρωση των επισκεπτών σχετικά με ζητήματα προστασίας των δασικών οικοσυστημάτων αλλά και σε δράσεις που αφορούν στην προστασία και διατήρηση της καφέ αρκούδας.

Ξεκινάμε τον Αύγουστο…..

Ημερομηνίες:

Καστοριά: 29 Ιουλίου έως 27 Αυγούστου.

Θεσσαλονίκη: 1 έως 31 Αυγούστου.

Πρακτικές συμβουλές για τα προγράμματα μπορείτε να κατεβάσετε εδώ.

Για το πρόγραμμα στην Καστοριά, συμπληρώστε τη φόρμα του εθελοντή εδώ.

Για το πρόγραμμα στη Θεσσαλονίκη, συμπληρώστε τη φόρμα του εθελοντή εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες δηλώσεις συμμετοχής παρακαλώ επικοινωνήστε με την Έφη Γελαστοπούλου στο 2310 252530, στο φαξ 2310 272190 και στο email: gelasto@callisto.gr. Ή επισκεφθείτε τα γραφεία μας στη Μητροπόλεως 123 στον 3ο όροφο.

Γίνε εθελοντής

Επικοινωνία:
Αν θέλεις να συμμετέχεις στα προγράμματα συμπλήρωσε τη σχετική φόρμα

Μελλοντικές Δραστηριότητες